O baie cu stil

Intotdeauna mi-am dorit sa imi amenajez casa mea dupa bunul plac. Mi-am dorit ca fiecare coltisor sa imi poarte amprenta personala si sa ma reprezinte. Din acest motiv am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a amenaja intreaga locuinta in stilul meu propriu.

Dupa ce am reusit sa terminam cu renovarile anul acesta, m-am decis sa ma ocup personal de aspectul baii. Mi-am dorit intotdeauna o baie moderna, cu stil asa ca acum trebuie sa am grija sa o fac asa cum am visat.

Sunt foarte multumita de cum a iesit baia dupa renovare. Gresia si faianta se potrivesc de minune iar cabina de dus arata absolut minunat, sunt tare mandra de alegerile facute pana acum. Mai am nevoie doar de un mobilier baie perfetc pentru a fi complet renovata si utilata.

Mi-am dorit sa gasesc mibilier baie rosu pentru noua mea baie moderrna, asa ca am stat si am cautat pe internet acel mobilier care sa se potriveasca la fix in baia mea. Si din fericire l-am si gasit chiar foarte repede si pretul nu a fost unul foarte ridicat asa ca am si facut imediat comanda de el.

Acesta este mobilierul de care eu m-am indragostit la prima vedere , este rosu asa cum imi place mie, modern si incapator si face ca baia mea sa arate absolut minunat.

untitled

De acum cu acest mobilier de baie pot spune ca am o baie moderna, cu stil iar scopul meu de a avea o casa moderna a fost atins.

Eu sunt foarte multumita de achitia facuta, baia mea arata absolut minunat, mobilierul este unul de calitate si este foarte practic si incapator, nici nu va puteti inchipui cat de multe lucruri pot sa incapa in acest mobilier de baie.

Ce parere aveti despre mobilierul pentru baie ales de mine?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s